#004. How NOT to sell your online course

Oh. My. God. Wat heb ik dit toch fout aangepakt in het begin 😱 Als ik er achteraf op terugkijk dan denk ik: what the f*ck heb jij allemaal geprobeerd woman!

Door mijn online cursus op de foute manier te verkopen, heb ik daar zeker €2000 aan verloren zonder dat het iets heeft opgebracht. Daar wil ik jou heel graag van behoeden.

✨ In deze aflevering krijg je van mij 5 concrete voorbeelden van hoe je best NIET je online cursus, traject of membership verkoopt.

✨ Alle 5 van deze fouten heb ik zelf gemaakt dus ik ga echt uit mijn eigen ervaring praten.

✨ Don’t feel ashamed als jij van plan was om je cursus op deze manier te verkopen, of als je het zo al hebt gedaan in het verleden! Dat maakt deze podcast éxtra nuttig voor jou.

✨ Je gaat mijn tips onmiddellijk kunnen toepassen op de verkoop van jouw eigen online aanbod dus ik ga gewoon stoppen met introduceren en let’s get on with it 🚀

__________________

Wil jij met een online business starten? Volg dan de gratis videotraining “In 6 stappen jouw online business up & running”: klik hier

Volg je mij al op Instagram? Daar deel ik ook geregeld nuttige tips: @virtualfixer

Volg je mij al op Instagram?

Ik deel hier wekelijks hele interessante tips die je kunnen helpen met jouw online zichtbaarheid. De moeite om te volgen!

YESSSS! Er staat een nieuwe gr…
Jaja er zit weer iets zot aan…
Ken je die gedachte? "Er zijn…
De naam dekt de lading niet me…
Zo, dat het maar meteen duidel…
Ik heb zo hard gelachen met me…
Tijd voor een shoutout aan all…
Laten we vandaag eens een eind…
Wanneer je gaat ondernemen ont…
Iemand kan toch niet zomaar jo…