In 6 stappen jouw online business
up & running

Not just another toolkit. Neem een kijkje achter de schermen van mijn online business aan de hand van korte, to the point video's.

Wil jij graag een mooie stroom aan terugkerende inkomsten? Leer hoe dat technisch werkt!

Droom jij ervan om als coach of dienstverlener een online business op te starten en een mooie stroom aan terugkerende inkomsten te genereren? Bijvoorbeeld door het opzetten van een online cursus, een masterclass of een freebie? Maar heb je geen flauw benul hoe dat technisch in zijn werk gaat – laat staan hoe je zelf zoiets technisch moet opzetten? Dan ben je hier aan het juiste adres, want in deze unieke GRATIS experience neem ik je mee achter de schermen van mijn eigen online business. Zodat je van A tot Z kan zien wat er allemaal nodig is en welke functie al die programma’s hebben.

Jij bent:

Jij wilt:

Registreer je dan nu voor de GRATIS videotraining: In 6 stappen jouw online business up & running

Je krijgt onmiddellijk na registratie toegang tot de video’s op mijn eigen online leeromgeving zodat je meteen aan de slag kan 😍

Geen saai lijstje van software, want in deze training neem ik je mee doorheen de hele reis van mijn eigen online business

Na het volgen van de training:

Volg de GRATIS videotraining: "In 6 stappen jouw online business up & running" en ga meteen aan de slag!​

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, founder van Virtual Fixer. Samen met mijn team van drie werk ik wekelijks aan het bouwen van websites, digitalisering & automatisering voor klanten. Daarnaast ben ik ook online course creator en doe ik af en toe nog eens de sporadische stage manage. Love all of it! In een vorig leven ben ik 6 jaar leerkracht informatica en muziek geweest en heb ik al menig cursussen gemaakt voor mijn leerlingen, nu ook voor JOU! Good luck 🙂

Volg de GRATIS videotraining: “In 6 stappen jouw online business up & running” en krijg meteen toegang!