Online Business Buddy

Zet op 1 jaar tijd een schaalbare online business neer waarmee je meteen de juiste klanten bereikt en financiële vrijheid ervaart

Groepstraject speciaal voor coaches en kennisondernemers die impact willen maken

Help meer klanten tegelijk én kies altijd zelf wanneer je werkt, zodat je meer tijd overhoudt voor vrienden en familie. We werken samen aan jouw online aanbod in de vorm van online cursussen, trajecten, memberships, masterclasses,… en je leert dit verkopen op een manier die helemaal bij jou past. Zonder sleuren of trekken en tegelijk ook zonder pushen.

Hey business buddy!

Wauw, dat ondernemerschap is echt de meest spannende reis ooit, hé? Eentje van trial & error en eentje van eeuwige zelfontwikkeling en groei. Eentje van vallen en opstaan. Het is een zoektocht naar wat voor jou werkt in een immer veranderend landschap. Zo mooi maar ook zo eng!

Want hoe ga je in godsnaam aan klanten geraken? En hoe kan je ervoor zorgen dat je écht financiële vrijheid kan ervaren zonder dat je je prijzen moet verviervoudigen? Als je uurtje factuurtje blijft werken, dan zal dat niet lukken. Voor sommigen is dat een goed verdienmodel, maar niet voor jou. Jij ziet het grootser. Jij hebt altijd al het gevoel gehad dat je meer te betekenen hebt in deze wereld.

Jij wil echt impact maken. Jij wil je niet klein houden maar honderden klanten tegelijk kunnen helpen, zonder dat de inhoud moet inboeten op kwaliteit. Jij bent een visionair, net zoals mij en je weet dat de juiste investeringen je business alleen maar ten goede gaan komen.

Je weet dat het kan, je weet dat die online wereld alles kan veranderen voor jou, maar tegelijk schrikt het je ook af. 

Herken je dit ook? Jij…

Girllll I feel you, ik heb exact in hetzelfde schuitje gezeten.

Laat me even terugdraaien naar toen ik mijn eerste online cursus had gemaakt en ging verkopen. Ik dacht: ik maak die cursus en klaar, dat gaat vanzelf verkopen want het is super waardevol! For real, ik dacht: hupla, passieve inkomsten in the pocket!

Je mag eens 1 keer raden wat er is gebeurd…

Met hééél veel moeite heb ik enkele cursussen verkocht. Het was sleuren en trekken en ik bereikte niet de juiste mensen… Ik begreep er niets van, mijn aanbod was toch super waardevol? Ik was online zichtbaar en ik deelde veel gratis tips uit. Toch kwamen er maar weinig verkopen uit.

Als ik mijn cijfers bekijk, dan heb ik dit jaar 12 keer meer verdiend aan mijn online business dan vorig jaar. Dat is niet alles, mijn e-maillijst is gegroeid van 200 naar meer dan 1000 subscribers en mijn Instagram volgers zijn met 30% gestegen.

Hoe ik van €2,5K omzet in 2022 naar €35K in 2023 ging en in de helft van 2024 al aan €47K online omzet zit PLUS nog eens €23K aan passieve inkomsten (dus in juni 2024 al een jaaromzet van €70K en we zijn nog maar de helft van het jaar), enkel aan online sales? Ik ben de juiste strategieën gaan toepassen en ik heb ze zo naar mijn hand gezet dat ik er 100% mijn authentieke zelve in kan blijven.

Ik werd deftig geïntroduceerd aan online marketing en sales. Daar waar ik vroeger de bibbers kreeg van deze 2 woorden, ben ik er nu verliefd op geworden 🥰 

Verschillende technieken en strategieën heb ik me eigen gemaakt en ik ben mezelf – naast mijn eigen super waardevolle ervaringen – massaal gaan bijscholen rond deze onderwerpen. Het sluit ook heel mooi aan bij website strategie, waar ik al langer in gespecialiseerd ben.

Ik heb gezien wat je allemaal met een online business kan bereiken en WAUW! Dat wil ik ook aan jou leren! De mogelijkheden zijn eindeloos en het beste van al: sales doen voelt helemaal niet als verkopen.

Maar tegelijk heb ik ook eerst lang lopen ploeteren. Ik was gewoon maar wat aan het doen op vlak van mijn online business omdat ik niet beter wist. Daardoor heb ik onnoemelijk veel tijd – en dus ook geld – verloren en was ik vele frustraties rijker.

Dat wil ik jou echt besparen. Jij verdient het om gezien te worden. Jij verdient het om te groeien en om vrij te leven zonder elke maand bang naar je rekening te kijken. Jij verdient financiële vrijheid en een leven waarin jij je eigen verhaal schrijft. Jouw droomklant verdient massaal jouw hulp.

“Ik heb nu al meer stappen gezet dan in de laatste 6 maanden samen”

Online Business Review, Sofie Online

Wil jij ook:

Sounds like heaven? Dit kan jouw heaven zijn!

Hoe dan?

Online Business Buddy Roadmap
Online Business Buddy Roadmap, online bedrijf, online programma, online ondernemen

Je leert in 4 stappen je eigen schaalbare online business opbouwen, altijd met een buddy aan je zijde.

Het groepstraject werkt volgens een methode die getest & goedgekeurd is door mezelf. Ik zette met deze methode op 1 jaar tijd €35K omzet om enkel aan online sales. Groei mee met mij in 4 stappen:

Stap 1: Vind je droomklant

Stap 2: Maak een onweerstaanbaar aanbod

Stap 3: Verkoop met slimme strategieën

Stap 4: Zorg dat alles technisch werkt

In de uitklapbare toggles hieronder wordt elke stap nog extra toegelicht.

Hoe je ideale klant vinden

Alles valt of staat met het door en door kennen van je ideale klant. Heb jij nog geen idee wie dat is? No worries, we gaan samen op ontdekkingstocht zodat je exact weet aan wie je wil verkopen.

Je leert ook hoe je de taal van je droomklanten spreekt, hoe je hen écht aanspreekt met content die hen raakt. Bij veel ondernemers loopt het hier mis en wordt er telkens naast de roos geschoten.

En we gaan erg inzetten op het warm maken van je droomklant zodat die staat te popelen om aan te kopen bij jou eens je aanbod klaar is.

Maak een onweerstaanbaar aanbod

De mogelijkheden in het online landschap zijn eindeloos. You name it, you make it! Dat is echt super zalig. In stap 2 gaan we je online aanbod vormgeven, je maakt een online product dat 100% bij jou past.

Als jij geld wil verdienen, moet je op de juiste manier naar geld kijken. We werken aan money mindset en positionering zodat jij exact weet hoeveel je voor je online aanbod kan vragen.

Je leert een gratis weggever maken en in een latere fase gaan we ook de inhoud van je aanbod uitwerken. Dit zal één van de laatste stappen zijn in héél het proces (I know, klinkt raar hé? Het heeft wel echt een goeie reden).

online verkopen, online marketing, verkoop strategie, online strategie

Wist je dat je exàct je inkomsten op voorhand kan berekenen? In stap 3 leer je slim omgaan met geld zodat je exact weet wat je mag verwachten van je lancering.

Je leert ook verschilende marketing strategieën, er zijn super veel mogelijkheden dus je vindt 100% zeker iets dat bij jou past. Je gaat het zelfs leuk vinden 😉

Je kan geen geld verdienen zonder dat je verkoopt natuurlijk. Veel ondernemers worden afgeschrikt door sales maar met de juiste mindset kan jij zelfzeker en zonder pushen je online product gaan verkopen. Beloofd!

Een online business vergt wel wat opzetwerk. Eens het staat, staat het, maar het is erg belangrijk dat je bewust omgaat met je tijd en dat je ook leert om werk uit te besteden.

Online betaalsysteem, online betalingen, landing page, sales page, verkooppagina, registratie pagina, e-mail marketing, techniek online bedrijf

Bij een online business is het extra belangrijk dat alles technisch werkt. Je leert om een aantrekkelijke registratie page en een sales page te maken.

Je leert ook hoe je ervoor kan zorgen dat je klanten online kunnen betalen en dat ze automatische facturen kijgen.

Een grote succesfactor van je online business is e-mail marketing. Niet alleen strategisch maar ook technisch gaan we zorgen dat alles geautomatiseerd is.

Al die programma’s moeten naadloos met elkaar samenwerken, daarvoor zijn er ook super leuke trucjes.

Als laatste ga je ook je eigen online leeromgeving maken zodat je klanten in een beveiligde omgeving met inloggegevens je cursus of workshop kunnen raadplegen.

Ben jij helemaal niet technisch? Helemaal geen probleem want alles start van nul en er is ook nog live begeleiding!

Stel je eens voor dat je volgend jaar je eigen succesvolle online business hebt en dat het geld binnen stroomt

Dat kan allemaal met het Online Business Buddy traject. Er zijn 2 opties: Growth Buddy en Boost Buddy.

GROWTH BUDDY

Levenslang toegang tot:

Een jaar lang toegang tot:

BOOST BUDDY

Maar 5 plaatsen!

Growth Buddy

€2.760

€2.760

of €250 per maand

Boost Buddy

€4.970

€4.970

of €450 per maand

En dat is nog niet alles...

Je krijgt er maar liefst 12 gast expert masterclasses bij!

Brand Identity

by Sofie van Biondo Studios

Money Mindset

by Marjolijn van Emofit

Pinterest

by Sanne van Pinteresanne

SEO - Google

by Claudia van Say it with words

Advertenties

by Laurann van Advertised

Storytelling

by Charline van Copyne

Time management

by Elisa van Get Shit Done

Samenwerken met een VA

by Ilse van Hands On Hero

Winstplan

by Natasja van Dapper Ondernemen

Voorbereiden op een shoot

by Lynn van Flare Frames

Legal documenten

by Soraya van The Legal House

LinkedIn

by Erendiz van A-Z Solutions

“Dit is DIAMANT voor je geld”

Online Business Review, Sofie Online

Een kijkje in de leeromgeving

FAQ

Meest gestelde vragen

Voor iedereen die coach of kennisondernemer is en die 200% wil gaan voor meer geld, meer impact en vrijheid. Je hebt geen enkele voorkennis nodig, er wordt volledig van nul gestart en de lessen kunnen toegepast worden op elk beroep binnen deze niche.

Als je instapt in Online Business Buddy ga je zelf het warm water niet meer moeten uitvinden. Je gaat zeker een jaar langer bezig zijn met alles zelf uit te zoeken (dus 2 jaar in totaal ipv 1 jaar) en je zal gegarandeerd klungelen, foute investeringen doen en veel geld verliezen. Believe me, dat heb ik zelf op die manier meegemaakt.

Ik dacht geld te besparen door geen geld uit te geven aan coaching, maar dat heeft me alleen maar geld en waardevolle tijd gekost. Als ik de tijd kon terugdraaien is het eerste dat ik zou doen instappen in een traject zoals Online Business Buddy.

Haal je de investering eruit? Ik kan je garanderen dat als je effectief alle lessen volgt en bij 80% van de Buddy Calls en andere live sessies bent, dat je binnen de 3 maanden de investering hebt terugverdiend. En zoveel meer: met de juiste toewijding kan je , net zoals ik, je omzet zelfs verdubbelen of verdriedubbelen.

Het traject is volledig online, met uitzondering van 2 live dagen (enkel in het Boost Buddy pakket). Meteen nadat je hebt aangekocht, krijg je automatisch inloggegevens van de online leeromgeving toegestuurd. Er volgt ook nog een duidelijke onboarding zodat je vlot kan starten.

Je krijgt levenslang toegang tot al het cursusmateriaal, je kan dit blijven hergebruiken voor elk nieuw online aanbod. Zalig hé?!

Tot de community en de extra support (de Buddy Calls, Tech Sessies, Review my Copy,…) heb je 1 jaar toegang. Nadien kan je vrijblijvend verlengen aan dezelfde prijs

Het traject duurt een jaar, al kan je ook al sneller vooruit gaan indien je dat wenst. Je leert sowieso om een planning op te maken voor je lancering, aan jou om het in te plannen.

Je hebt enkel een computer of een laptop met internet nodig. Het traject start volledig van nul en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Met de extra ondersteuning ga je alles aangereikt krijgen wat je nodig hebt om een succesvolle online business te starten.

Ja hoor, een online aanbod biedt zoveel voordelen. Je kan beide zelfs heel goed combineren, het verschil is dat je online een vele grotere groep kan bereiken waardoor je je business schaalbaar maakt en daardoor meer kan verdienen. Je zal sowieso nog veel nieuwe dingen leren, want een online business vergt een hele andere aanpak dan een offline business.

Zeker! Je gaat sowieso nog veel nieuwe dingen leren. Online Business Buddy is veel: je leert niet alleen om een online aanbod te maken, maar ook hoe je het authentiek kan verkopen en welke strategieën je kan toepassen. We gaan van A tot Z de diepte in en daarnaast kom je ook nog eens in een community terecht waar je kan sparren met andere buddies en met mij. Dat is echt goud waard!

In de community zitten andere buddies en ik, Sofie. In deze groep kan je vragen stellen over alles wat met je online business te maken heeft: loop je ergens technisch vast? Vraag het in de groep. Heb je een strategisch dilemma of wil je feedback op iets dat je hebt gemaakt? Vraag het in de groep. Of heb je een lastige klant en weet je niet goed wat doen? Vraag het in de groep. Van elkaar kan je zoveel leren!

We delen hier ook onze wins én fails. De energie van de groep is er in goeie en minder goeie tijden. De community is er om jou te ondersteunen, om te geven en te nemen.

De groep is altijd open en daar kan je 24/7 vragen in stellen. Zowel ik als andere buddies gaan je snel helpen. Daarnaast zijn er nog verschillende live sessies:

  • Wekelijkse Buddy Calls: hier kan je alles vragen wat niet technisch is
  • Wekelijkse Tech Sessies: loop je technisch vast dan kan je live hulp krijgen
  • Tweewekelijkse Review my Copy sessies: hier kan je alle soorten teksten indienen en feedback krijgen op je copy

Als ik gaandeweg merk dat er nog meer support nodig is, dan kan dit nog toegevoegd worden. We gedijen op de behoeften van de groep.

No worries, je hebt geen technische kennis nodig! Ook dat deel wordt helemaal van nul opgenomen en de grootste leek kan het. Moest je toch écht heel zenuwachtig en ongelukkig worden van de techniek, dan kan je het ook uitbesteden. Maar of je het zelf zal kunnen? Dat sowieso wel!

Zolang jij kennis hebt die je graag wil overbrengen en wil delen met anderen, dan is Online Business Buddy iets voor jou. Ook als je nog niet gestart bent is dit ideaal, want zo heb je een schone lei.

Dat is helemaal niet erg, het is net de bedoeling van Online Business Buddy om ervoor te zorgen dat die klanten wél gaan komen en dat je e-maillijst en je volgers groeien.

Zo heb ik op een jaar tijd 800 extra subscribers op mijn lijst gekregen en zijn mijn Instagram volgers met 30% gestegen. Als je het traject volgt en alle lessen bekijkt plus 80% van de live sessies bijwoont, dan zal jij ook zo’n mooie groei zien in je klantenbestand maar vooral in je omzet.

Yes het is mogelijk om in 12 termijnen te betalen, dan betaal je €250/maand voor Growth Buddy of €450/maand voor Boost Buddy (ex btw). Je kan natuurlijk ook in 1 keer betalen, dan is het voordeliger. Je kan nadien maandelijks verlengen aan dezelfde prijs indien gewenst.

Licentiekosten van externe programma’s zijn niet inbegrepen, die moeten sowieso nog apart betaald worden. Ik reik wel de meest goedkope (maar toch super goeie) opties aan, hier heb ik jarenlang onderzoek naar gedaan. Alleen maar het beste voor mijn klanten! Licentiekosten van een online business kosten jaarlijks iets van een €1000, mits je mijn methodes volgt (als je andere methodes volgt, kan het oplopen tot €2000 per jaar).

Heb je nog een andere vraag?

Ik beantwoord ze graag! Je kan het formulier hieronder invullen of een mail sturen naar sofie@sofieonline.be

Online Business Buddy

Growth Buddy

€2.760

€2.760

of €250 per maand

Boost Buddy

€4.970

€4.970

of €450 per maand

Er zijn 2 opties: Growth Buddy en Boost Buddy.

GROWTH BUDDY

Levenslang toegang tot:

Een jaar lang toegang tot:

BOOST BUDDY

Maar 5 plaatsen!

30 dagen geld terug garantie: try it, test it, apply it

Als je nog twijfelt of als andere trajecten je skeptisch hebben gemaakt (I get it)… Dan wil ik je àlle kansen geven om Online Business Buddy in actie te zien en te ervaren hoe snel en eenvoudig je omzet kan maken met je online business.

Daarom geef ik je een volledige maand om door het traject te gaan, de lessen te volgen, de opdrachten te maken, bij de live sessies te zijn, in de groep en op play te drukken voor een succesvolle online business.

Ik ben ZO vol vertrouwen dat wanneer je alle stappen volgt in Online Business Buddy dat je sneller dan je denkt passieve inkomsten kan genereren. Het enige dat je moet doen is er gewoon volledig voor gaan. Je hebt niks te verliezen, enkel online sales te winnen.

Er zijn wel enkele voorwaarden: 

  1. Je bent bij 80% van de live calls
  2. Je bent actief in de Facebook groep
  3. Je volgt de lessen en je maakt de bijhorende opdrachten in Notion

Als je dat allemaal doet ben ik er 200% van overtuigd dat je écht resultaten gaat halen. Deze garantie staat enkel wanneer de inhoud niet aan de verwachtingen voldoet en niet doet wat het belooft.

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, 35 jaar en ik woon samen met mijn kat Molly in Antwerpen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Ik werkte jarenlang als stage manager en hoewel ik dit niet meer doe – ik heb echt wel mijn droomjob gevonden in de online business wereld – zal je mij sowieso nog wel eens tegenkomen in het Antwerpse nachtleven.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering voor klanten. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie, online business marketing en online sales. Ik vind dat ongelooflijk interessant! 

Fun fact: in het middelbaar studeerde ik Humane Wetenschappen. Hoewel ik destijds de slechtste student ever was, heeft menselijk gedrag mij altijd geïnteresseerd. En dat toont zich nu ook in mijn passie voor online business strategie en user experience.

What do you think: zijn wij een match?

Online Business Buddy in een notendop

Je hebt het gehad met tijd omruilen voor geld, want je kan niet meer uren in een dag bij maken. Maar je bent zooo klaar om te groeien met je onderneming en meer omzet te draaien.

Jij wil echt impact maken. Jij wil je niet klein houden maar honderden klanten tegelijk kunnen helpen, zonder dat de inhoud moet inboeten op kwaliteit. Jij bent net zoals mij een visionair en je weet dat je daarom de juiste investeringen moet maken.

Je weet dat het kan, je weet dat die online wereld alles kan veranderen voor jou, en je hebt echt nood aan een Online Business Buddy die je de weg wijst, zonder dat je aan eigenheid verliest. DAT is Online Business Buddy.

Je leert in 4 stappen je eigen schaalbare online business opbouwen, altijd met een buddy aan je zijde. Ontvang modules met videolessen en werkboeken of workpaces. Word extra ondersteund in de online community, de wekelijkse Buddy Sessies, de wekelijkse Tech Sessies en de tweewekelijkse Review my Copy sessies. Samen sterk!

Na Online Business Buddy: