Let's talk!

Vragen? Stuur een mailtje en het team antwoordt asap

LET'S TALK!

Veelgestelde vragen

De prijs is heel erg afhankelijk van wat je juist nodig hebt: een webshop is bv. véél meer werk dan een gewone website. En dan hangt het er ook vanaf uit hoeveel pagina’s je site bestaat, welke speciale functionaliteiten je nodig hebt, hoeveel producten er in je shop moeten,… 
Het maken van een website bestaat uit verschillende facetten: er is enerzijds het design, waarbij ik mijn creativiteit los laat en verschillende opties uitprobeer tot het écht goed is. Anderzijds is er de ontwikkeling van de site, zodat dit effectief op je domeinnaam komt, daarbij horen ook allerhande instellingen.

De prijzen hieronder zijn louter indicatief maar geven je toch iets of wat al een beeld:

Een gewone website van 8 pagina’s gaat rond de €2000 liggen.

Een one-page-website gaat rond de €800 kosten.

Een standaard webshop met 10 producten gaat rond de €4000 kosten.

WordPress is een gratis platform waarmee je gemakkelijk en visueel websites kan bouwen. Het is super flexibel en het kan gemakkelijk uitgebreid worden. Werkelijk alles kan met WordPress.

Met Elementor kan je je website op een zeer gemakkelijke en visuele manier via een drag-and-drop systeem opbouwen. Op een rijtje:

  • Je hoeft er geen code voor te kennen of schrijven
  • Je kan meteen zien wat het resultaat is terwijl je aan het opbouwen bent
  • Je kan blokken toevoegen
  • Je kan de website volledig responsive maken (mobile & tablet)

Je kan er super snel leuke sites mee maken en werkelijk alles is mogelijk. Kort samengevat is Elementor de populairste page- en theme builder die werkt op WordPress.

WordPress is en blijft naar mijn mening het beste platform om websites mee te bouwen. 40% van alle websites ter wereld is gebouwd in WordPress zelfs, wat dit het meest gebruikte platform wereldwijd maakt. In combinatie met Elementor page builder is het super gebruiksvriendelijk. Door middel van een handig drag-and-drop systeem kan je zeer visueel je pagina’s opbouwen en dus ook zelf gemakkelijk aanpassen.

WordPress op zich is helemaal gratis en je kan er werkelijk alles mee realiseren waar je van droomt. Met WordPress en Elementor gecombineerd kan je al super veel en daarnaast kan je altijd nog extra uitbreidingen toevoegen indien nodig.

WordPress en Elementor samen = GOUD!

Zeer zeker! Omdat we met Elementor werken is het zelfs super eenvoudig om zelf aanpassingen te doen.

Als je een gewone website hebt, dan krijg je toegang een deel van de online cursus (de Quick Fix) waarin alles uitgelegd staat én je krijgt ook nog een call met mij waarin ik alles uitleg.

Als je een webshop hebt, dan krijg je aangepaste filmpjes zodat je zelf producten kan toevoegen enz.

No worries, het is echt easy peasy als je weet hoe het moet!

Het voordeel van WordPress is: je kan ten alle tijde alles uitbreiden, woehoew!

Er 2 opties:

  • Je waagt je er zelf aan door middel van de Quick Fix cursus en opzoekwerk
  • Je geeft een gil naar mij en ik maak het voor jou

Echt helemaal geen probleem om nadien aan mij te vragen om nog uitbreidingen toe te voegen 🙂 we bekijken dan opnieuw wat je nodig hebt en op basis daarvan kan ik weer een correcte prijs opstellen.

Dat kan allemaal! Je kan echt voor een compleet totaalpakket gaan. Maar het is niet verplicht hoor, als je domeinnaam (en hosting) al ergens geregistreerd staan, dan bekijk ik mee of het een goeie partij is of dat er eventueel veranderd moet worden.

Elke offerte die ik stuur is mega transparant. Er zal heel duidelijk worden hoeveel het design & ontwikkeling van de site kost en welke kosten daar nog bovenop komen.

Wat komt er altijd nog bij:

  • Domeinnaam & hosting
  • Elementor Pro licentie
  • Als we een shop gaan maken: de transactiekosten van betalingsplatform Mollie

That’s it! Als je dit allemaal via mij laat lopen dan gaat je dat niet meer dan €100 per jaar kosten. Valt kei goed mee, toch?!

Ohja, meestal slaag ik er in om alles gratis te houden. Tenzij als je echt een hele special request hebt, dan kan het gebeuren dat ik een extra betalende uitbreiding ga moeten integreren. Ik check dit wel altijd op voorhand, zodat je echt gerust kan zijn dat er niets extra bij komt dan wat er werd afgesproken.