Mijn missie

Mijn missie bestaat eruit om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om beter zichtbaar te worden online. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms is om alle eindjes aan elkaar te knopen, zeker in het begin, maar ik weet ook hoe belangrijk online zichtbaarheid is geworden. Ik wil oprecht dat jij daar in slaagt en dat je aan de hand van je website niet alleen de juiste klanten maar ook meer klanten aantrekt. Dat je er door middel van de juiste strategie inkomsten uit haalt.

Sofie Vranckx, founder van Virtual Fixer

Van leerkracht naar stage manager naar WordPress en Elementor expert

Nogal een parcours hé, don’t you think? Ik heb er wel even over gedaan om de link tussen deze uiteenlopende richtingen te vinden. Maar onlangs tijdens een weekendje vertragen in de natuur kwam het in mij op. Het is ook echt héél logisch eigenlijk: de rode draad is overduidelijk mensen helpen en mensen begeleiden in de stappen die ze zetten in hun leven.

Nadat ik 6 jaar Informatica en Muzikale opvoeding had gegeven in de 2de en 3de graad middelbaar, werd ik freelancer in nightlife: stage management, artist hospitality en advancing bij een booking agency – in de elektronische muziek scene. Zoals je kan afleiden, heb ik altijd al een zwak gehad voor alles wat technologie is.

Ik ben een 90’s kid, ik heb het geluk gehad letterlijk de hele technologische transformatie van dichtbij te mogen meemaken. Ik was meteen hooked!

Belangrijke waarden in mijn werk & leven:

Authenticiteit

Transparantie

Dedication

Kennis

Wat werken met mij uniek maakt, is dat ik van veel markten thuis ben en dat is echt een groot voordeel. Zo kan ik verschillende soorten ondernemers helpen: coaches, schrijvers, webshop owners, bloggers,… Zolang jij een ondernemer bent, kan je bij mij terecht voor een website. En ik heb voor ieders budget een oplossing! Of je nu gaat voor mijn online cursus waarin je zelf de controle houdt, of je laat je website door mij maken: anything is possible!

En dan nu het luchtige deel!

Hey hey ondernemer! Mijn naam is Sofie Vranckx, ik ben 35 jaar en mensen schatten mij altijd 10 jaar jonger. I guess it’s the hair cut 😉

Ik woon samen met mijn vriend Axel en onze katten Molly & Poes in Mechelen, maar binnenkort gaan we terug naar Antwerpen, jeej! Ik ben een rasechte Antwerpse, dat zult ge soms zeker wel eens horen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Hoewel ik bijna nooit meer als stage manager werk – ik heb echt wel mijn droomjob gevonden in webdesign en online cursussen daarover – zal je mij sowieso altijd terugvinden op de events van We Are, het concept dat ik samen met mijn vriend startte in 2022. Al vind ik het leuker om bezig te zijn met heel het creatieve deel van de kledinglijn, het is een beetje mijn 2de baby.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering voor klanten. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie, ik vind dat ongelooflijk interessant! 

Fun fact: in het middelbaar studeerde ik Humane Wetenschappen. Hoewel ik destijds de slechtste student ever was, heeft menselijk gedrag mij altijd geïnteresseerd. En dat toont zich nu ook in mijn passie voor website strategie en user experience.

What do you think: zijn wij een match?

Volg je mij al op Instagram?

@virtualfixer

Ik deel hier wekelijks hele interessante tips die je kunnen helpen met jouw online zichtbaarheid. De moeite om te volgen!

YESSSS! Er staat een nieuwe gr…
Jaja er zit weer iets zot aan…
Ken je die gedachte? "Er zijn…
De naam dekt de lading niet me…
Zo, dat het maar meteen duidel…
Ik heb zo hard gelachen met me…
Tijd voor een shoutout aan all…
Laten we vandaag eens een eind…
Wanneer je gaat ondernemen ont…
Iemand kan toch niet zomaar jo…