Mijn missie

Mijn missie bestaat eruit om zoveel mogelijk ondernemers te helpen om beter zichtbaar te worden online. Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms is om alle eindjes aan elkaar te knopen, zeker in het begin, maar ik weet ook hoe belangrijk online zichtbaarheid is geworden. Ik wil oprecht dat jij daar in slaagt en dat je aan de hand van een online business niet alleen de juiste klanten maar ook meer klanten aantrekt. Dat je er door middel van de juiste strategie massaal veel inkomsten uit haalt.

Sofie Vranckx, founder van Sofie Online

Van leerkracht naar stage manager naar Online Business Coach

Nogal een parcours hé, don’t you think? Ik heb er wel even over gedaan om de link tussen deze uiteenlopende richtingen te vinden. Maar onlangs tijdens een weekendje vertragen in de natuur kwam het in mij op. Het is ook echt héél logisch eigenlijk: de rode draad is overduidelijk mensen helpen en mensen begeleiden in de stappen die ze zetten in hun leven.

Nadat ik 6 jaar Informatica en Muzikale opvoeding had gegeven in de 2de en 3de graad middelbaar, werd ik freelancer in nightlife: stage management, artist hospitality en advancing bij een booking agency – in de elektronische muziek scene. Zoals je kan afleiden, heb ik altijd al een zwak gehad voor alles wat technologie is.

Ik ben een 90’s kid, ik heb het geluk gehad letterlijk de hele technologische transformatie van dichtbij te mogen meemaken. Ik was meteen hooked! Dan ben ik zelf een online business gestart en ben ik online cursussen gaan verkopen. Toen zijn pas écht mijn ogen open gegaan. Want wauw, heb ik plots mijn omzet verdriedubbeld en kan ik nu geld verdienen terwijl ik slaap. Zalig toch?!

Belangrijke waarden in mijn werk & leven:

Authenticiteit

Transparantie

Dedication

Kennis

Wat werken met mij uniek maakt, is dat ik van veel markten thuis ben en dat is echt een groot voordeel. Zo kan ik verschillende soorten ondernemers helpen: coaches, schrijvers, dienstverleners,… Zolang jij een ondernemer bent en je kennis wil verkopen, kan je bij mij terecht voor een online business of een website website. You can do anything if you put your mind to it! En met de juiste begeleiding 😉

En dan nu het luchtige deel!

Hey hey ondernemer! Mijn naam is Sofie Vranckx, ik ben 35 jaar en mensen schatten

Ik woon samen met mijn kat Molly in Antwerpen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Ik werkte jarenlang als stage manager en hoewel ik dit niet meer doe – ik heb echt wel mijn droomjob gevonden in de online business wereld – zal je mij sowieso nog wel eens tegenkomen in het Antwerpse nachtleven.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering voor klanten. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie, online business marketing en online sales. Ik vind dat ongelooflijk interessant!

Fun fact: in het middelbaar studeerde ik Humane Wetenschappen. Hoewel ik destijds de slechtste student ever was, heeft menselijk gedrag mij altijd geïnteresseerd. En dat toont zich nu ook in mijn passie voor website strategie en user experience.

What do you think: zijn wij een match?

Volg je mij al op Instagram?

@sofieonline.be

Ik deel hier wekelijks hele interessante tips die je kunnen helpen met jouw online zichtbaarheid. De moeite om te volgen!