Bouw je eigen website in WordPress met Elementor

Gratis mini masterclass voor wie snel én goedkoop een website up & running wil hebben

Wil jij graag op je eigen tempo een professionele website of webshop leren maken en onderhouden?

Dat kan allemaal met WordPress en Elementor! 40% van alle websites ter wereld is gebouwd in WordPress zelfs, wat dit het meest gebruikte platform wereldwijd maakt. In combinatie met Elementor page builder is het heel erg gebruiksvriendelijk. Door middel van een handig drag-and-drop systeem kan je zeer visueel je pagina’s opbouwen en dus ook zelf gemakkelijk aanpassen. WordPress op zich is helemaal gratis en je kan er werkelijk alles mee realiseren waar je van droomt. Met WordPress en Elementor gecombineerd kan je al super veel en daarnaast kan je altijd nog extra uitbreidingen toevoegen indien nodig.

Ik heb al tientallen websites voor klanten gebouwd in WordPress met Elementor en iedereen staat telkens versteld van het gebruiksgemak.

Volg de GRATIS Mini Masterclass en ga meteen aan de slag!

"De mini masterclass heeft me eindelijk in actie doen schieten"

Na het volgen van de masterclass:

Volg de GRATIS Mini Masterclass en ga meteen aan de slag!

"Ondertussen is de domeinnaam en hosting in orde gebracht en ben ik volop aan de slag met je masterclass"

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, founder van Sofie Online. Samen met mijn team van drie werk ik wekelijks aan het bouwen van websites, digitalisering & automatisering voor klanten. Daarnaast ben ik ook stage manager, artist hostess en advancer in de eventsector, meerbepaald nightlife. Love both! In een vorig leven ben ik 6 jaar leerkracht informatica en muziek geweest en heb ik al menig cursussen gemaakt voor mijn leerlingen, nu ook voor JOU! Good luck 🙂

Volg de GRATIS Mini Masterclass en ga meteen zelf aan de slag!