Converterende Copy videotraining

Die website teksten… Je weet dat het oh zo belangrijk is maar je bent er tot hiertoe nog niet echt gelukkig van geworden. Het is super belangrijk dat je droomklant naar je aanbod gezogen wordt. En niet zomaar, het is nodig dat je teksten schrijft die je bezoekers écht aanspreken zodat ze gaan aankopen. Ik was hier zelf ook eerst heel slecht in en nu vloeien de woorden uit mijn pen.

De training Converterende Copy bevat de 8 meest essentiële elementen om van je teksten een winstgevend succes te maken. Je kan het zelfs ook gebruiken voor je social media teksten en e-mails!

Onlangs was ik in mijn hometown Brasschaat, waar ik een broodje was gaan halen in het frituur waar ik ooit nog studentenjob heb gedaan. Super tof want ik kwam daar de eigenares tegen en we begonnen een beetje te babbelen want het was lang geleden.

Ze zegt tegen mij: “Amai, ik vind het echt super cool wat jij doet met je business. Ik volg dat allemaal zenne!” Wat ze dan zegt is heel frappant.

“Trouwens, ik vind echt dat jij kei goed teksten kan schrijven! Zo voor je posts en je website enzo. Je raakt echt de juiste snaar..”

Ik dacht meteen: hoe zot is dit?! Dat ze dat net NU zegt.  Want ik was op dat moment volop bezig met het maken van een videotraining over hoe je converterende copy kan schrijven voor je website.

En weet je wat ik als eerste heb geantwoord?

Ik zei dat ik het een ongelofelijk compliment vond omdat ik daar enkele jaren geleden juist heel slecht in was. Schrijven dat vond ik verschrikkelijk, tot huilens toe in de zetel wanneer me gevraagd werd om enkele e-mails te schrijven 😱

IK KON HET NIET, IK WOU HET NIET, IK WERD ER ONGELUKKIG VAN. EN NU GAAT HET VANZELF. DE WOORDEN VLOEIEN UIT MIJN PEN (AHUM, TOETSENBORD DUS).

Ik moet me zelfs inhouden om niet te veel te schrijven nu! Teksten schrijven is echt een skill die je kan leren. Als je de juiste methodes gebruikt dan wordt het eerder een tof spel.

Ik vind zelfs dat dit één van de belangrijkste skills is die je jezelf als ondernemer eigen moet maken. Want met de juiste teksten kan jij je droomklanten echt raken. Het is cruciaal dat je dat ook eerst zelf gaat doen voor je dit uitbesteedt zodat je eerst je eigen stem kan vinden. Alles is mogelijk als je op de juiste manier je boodschap weet over te brengen naar je ideale klanten.

Daarom heb ik een nieuwe videotraining gemaakt Converterende Copy waarin ik verschillende technieken aanleer over hoe je zelf ook kan leren om website teksten te schrijven die verkopen.

Je kan het ook zelfs gebruiken voor social media teksten, e-mails,… Opnieuw: dit is echt een skill die je kan leren!

De waarde die je gaat krijgen is ongezien. Ik heb filmpjes, audio visualisaties, een opstelling, theorie en opdrachten in een Notion workspace. Zo ga je in no time op papier krijgen wat je eigenlijk diep vanbinnen al in je hebt.

Schrijf teksten die je droomklanten écht raken

Jij wil van de eerste keer ijzersterke copy neerzetten op je website maar ook op je socials, in je e-mails,… Teksten waarmee je onmiddellijk een diepe connectie maakt met je bezoeker.

Of misschien heb je wel al een website en heb je er maar wat opgeschreven waardoor er geen klanten uit komen, terwijl de producten of diensten die je aanbiedt echt wel heel kwalitatief zijn. Wil je eindelijk betalende klanten aantrekken?

Koop dan de videotraining Converterende Copy. In deze online training help ik je om op een lukratieve manier je boodschap over te brengen, zodat je bezoekers gaat omzetten in klanten.

"Ik had geen idee waar te beginnen, nu heb ik zelf in no time een sales page 'that works its magic' uit mijn hoed getoverd"

Jij bent hier niet voor niets. Je komt op deze pagina terecht nadat je je inschrijft voor de gratis workshop Bouw een website die écht klanten oplevert.

En daardoor weet ik deze twee dingen over jou:

  1. Je wil gaan voor een winstgevende website en je wil daar het maximum uithalen (of je hebt al geprobeerd maar de verkopen blijven uit)

     

  2. Je weet dat een machtige inhoud op je ganse website daar dé manier voor is, maar je bent zoekende in hoe je dat best aanpakt

En dat is exact waarom ik videotraining Converterende Copy heb ontwikkeld. Een snelle en allesomvattende oplossing voor wie snel verkopen wil halen uit z’n website, socials of e-mails maar dat tegelijkertijd ook meteen goed wil doen.

Ben jij zo iemand?

Na de videotraining kan je:

In deze training leer je hoe je dit doet, zodat je snel en meteen juist tot het resultaat komt dat je verdient. Je krijgt exact wat je nodig hebt om NU de juiste stappen te zetten.

Na betaling ontvang je meteen de link naar de online academy en kan je direct beginnen. Je ontvangt 9 video’s en een Notion workspace – inclusief audio visualisaties – en de 8 meest essentiële elementen om van je teksten een winstgevend succes te maken.

Slechts €67

Inhoud van de videotraining Converterende Copy

Na het volgen van de training Converterende Copy kan jij vlot content schrijven voor je website, socials of e-mails die je droomklant echt raakt. Je kan de training blijven hergebruiken voor extra website pagina’s, social media posts, e-mails,… Kortom: je kan winstgevende teksten schrijven.

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, 35 jaar en ik woon samen met mijn kat Molly en mijn hondje Joske in Antwerpen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Ik werkte jarenlang als stage manager en hoewel ik dit niet meer doe – ik heb echt wel mijn droomjob gevonden in de online business wereld – zal je mij sowieso nog wel eens tegenkomen in het Antwerpse nachtleven.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering voor klanten. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie, online business marketing en online sales. Ik vind dat ongelooflijk interessant! 

Fun fact: in het middelbaar studeerde ik Humane Wetenschappen. Hoewel ik destijds de slechtste student ever was, heeft menselijk gedrag mij altijd geïnteresseerd. En dat toont zich nu ook in mijn passie voor online business strategie en user experience.

What do you think: zijn wij een match?

De videotraining Converterende Copy in een notendop

In deze training ontdek je de de 8 meest essentiële elementen om van je teksten een winstgevend succes te maken. Je leert copy schrijven waarmee je geld kan verdienen.

De Converterende Copy training is opgesteld aan de hand van een bewezen strategie die écht werkt. Het bevat alles wat je nodig hebt voor het schrijven van succesvolle teksten. Zo leer je onder andere hoe je je doelgroep het beste aanspreekt en met welke tone of voice je jezelf kan onderscheiden in de massa.

De training bestaat uit 9 video’s in de online academy en een handige workspace in Notion waarin je de opdrachten kan uitwerken. Er is ook een handige Converterende Copy Kit inbegrepen en er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen (illustrerende filmpjes, audio visualisaties, een opstelling en opdrachten).

Als BONUS krijg je er ook nog de Bangelijke Banner strategie bij. Dit is het eerste dat je bezoekers gaan zien dus dat moet er BOENK op zitten.

De totale waarde die je ontvangt is meer dan €200, maar de investering van de videotraining Converterende Copy bedraagt nu slechts €67.

Na je aankoop heb je meteen toegang tot het materiaal. Je krijgt duidelijke instructies hoe dit werkt per mail (het is héél gemakkelijk ;)).