#014. BONUS AUDIT: een webshop met fysieke producten ontrafeld

In deze audit neem ik je mee in een webshop met fysieke producten. Je denkt nu misschien: hu, what? Het gaat toch over coaches, dienstverleners en kennisondernemers?

Klopt! Maar ik maak hier graag eens een uitzondering 🙂 Een webshop zit helemaal anders in elkaar dan een gewone website. 

Ik geef tips en tricks over wat je best in je banner zet als webshop en hoe de rest van je homepage best ingedeeld wordt, specifiek voor webshops, om het het maximale uit te halen.

Een aflevering vol webshop strategie, met een écht en dus een praktijkgericht voorbeeld.

___________________

In de Online Ondernemen Ontrafeld Audit BONUS afleveringen ontleed ik een homepage, een social media profiel, een sales page of een e-mail.

Want waar de meeste coaches en kennisondernemers mee sukkelen, is niet zozeer de inhoud van hun aanbod. Dat is het overbrengen van hun aanbod op een manier dat het hun ideale klant écht raakt.

De beste leerschool is leren van elkaar, daarom heb ik de bonus audit’s het leven in geroepen. Gegarandeerd is deze content voor jou ook heel erg nuttig!

___________________

✨ Volg je mij al op Instagram? Ik deel daar ook geregeld nuttige tips over alles wat met online ondernemen te maken heeft: @virtualfixer

Volg je mij al op Instagram?

Ik deel hier wekelijks hele interessante tips die je kunnen helpen met jouw online zichtbaarheid. De moeite om te volgen!

Onlangs schreef ik me in voor…
Het is tijd voor actie! Want h…
🔥 Hoe kan je nieuwe volgers be…
Dat is een oprechte vraag van…
De main reason waarom ik veel…
Geen échte connectie maken met…
Dé vraag waar zoooveel onderne…
Ik ben efkes heel hyperactief…
💡 Hoe verander je de lelijke a…
2 posts op 1 dag, deze wil ik…