Dé website blueprint voor meer klanten

Wil je zelf aan je website beginnen, maar weet je niet goed hoe? Of weet je al hoe het technisch in elkaar zit maar wil je next level gaan met je content? Met een website die geen klanten aantrekt, ben je niets.

Daarom heb ik Dé Website Blueprint voor meer klanten gemaakt.

Dit e-werkboek bevat de 17 meest essentiële elementen om met je website ook echt klanten aan te trekken. Een website strategie om U tegen te zeggen.

Trek met je website klanten aan dankzij een machtige strategie.

Ben jij net gestart met je business en wil je dat je website er meteen boenk op zit? Wil je online zichtbaar worden en van de eerste keer een solid structuur neerzetten met de juiste inhoud op de juiste plaats?

Of ben je het beu dat je huidige website niet converteert, terwijl de producten of diensten die je aanbiedt echt wel heel kwalitatief zijn? Wil je eindelijk betalende klanten aantrekken met je website? Ben je klaar voor een positieve evolutie?

Koop dan Dé Website Blueprint voor meer klanten. In dit e-werkboek help ik je om de inhoud en structuur van je website klaar te zetten volgens een bewezen strategie, zodat je er klanten mee aantrekt die gaan aankopen.

"Ik had totaal geen idee wat mensen verwachten als ze op een homepage komen"

Meer klanten op je website
Meer klanten naar je website leiden
Hoe meer klanten naar je website
Website strategie voor meer klanten

Jij bent hier niet voor niets. Je komt op deze pagina terecht omdat je zelf aan de slag wil gaan met je website.

En daardoor weet ik deze twee dingen over jou:

  1. Je hebt een nieuwe website nodig (of je wilt je huidige website herwerken) waarvan je graag wil dat heel veel potentiële klanten die zien

  2. Je weet dat een machtige inhoud en structuur neerzetten daar dé manier voor is, maar je bent zoekende in hoe je dat best aanpakt

En dat is exact waarom ik Dé Website Blueprint voor meer klanten heb ontwikkeld. Een snelle en allesomvattende oplossing voor wie snel verder wil met die website maar dat tegelijkertijd ook meteen goed wil doen.

Ben jij zo iemand?

Stel je voor dat…

In dit e-werkboek leer je hoe je dit doet, zodat je snel en meteen juist tot het resultaat komt dat je verdient. Je krijgt exact wat je nodig hebt om nu de juiste stappen te zetten.

Na betaling ontvang je meteen je download en kan je direct beginnen. Je ontvangt een invulbare blueprint van meer dan 40 pagina’s en begeleidende teksten.

Website blueprint voor meer klanten

Slechts €49

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, 35 jaar en ik woon samen met mijn vriend Axel en onze katten Molly & Poes in Mechelen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Sinds ongeveer 4 jaar werk ik als freelancer in de eventsector als stage manager en artist hostess. Dat doe ik af en toe nog, zoals stage managen op Pukkelpop, maar het is heel vermoeiend dus tegenwoordig hou ik mijn weekends liever vrij 😉

Ik heb 5 jaar de advancing van Kurious booking agency op mij genomen: alles praktisch regelen voor de artiesten zodat ze zonder zorgen naar het event kunnen vertrekken.

Daarvoor ben ik 6 jaar leerkracht geweest, mijn vakken waren Muzikale Opvoeding en Informatica.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering voor klanten. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie,  die kennis deel ik graag met jou in dit e-werkboek.

Dé Website Blueprint voor meer klanten in het kort

In dit e-werkboek ontdek je de de 17 meest essentiële elementen om met je website ook echt klanten aan te trekken. Je leert een website te maken waarmee je geld kan verdienen.

De website blueprint is opgesteld aan de hand van een bewezen strategie die écht werkt. Het bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van een succesvolle website. Zo leer je onder andere hoe je je doelgroep het beste aanspreekt en volgens welke structuur je een pagina best opbouwt.

De blueprint is invulbaar met meer dan 40 pagina’s en begeleidende teksten.

De totale waarde die je ontvangt is meer dan €150, maar de investering van de Website Blueprint bedraagt nu slechts €49.

Na je aankoop heb je meteen toegang tot het materiaal.