Actie met €40 korting verloopt binnen

Uren
Minuten
Seconden

Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten

Wil je een online business starten maar weet je niet goed hoe die sales page in elkaar zit? Of heb je al een sales page maar verkoopt die niet? Misschien weet je al hoe het technisch in elkaar zit maar wil je next level gaan met je content? Met een een online cursus, traject of workshop die geen klanten aantrekt ben je niets.

Daarom heb ik Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten gemaakt.

Deze workspace bevat de 20 meest essentiële elementen om van je sales page bezoekers ook écht klanten te maken. Een strategie om U tegen te zeggen.

Alleen op deze pagina is dit e-werkboek beschikbaar voor slechts €27 (in plaats van €67!) Dit is echt een CRAZY DEAL!!

Let op: binnen 60 minuten word je automatisch doorgestuurd en kan je geen gebruik meer maken van dit eenmalige aanbod.

Trek met je sales page klanten aan dankzij een machtige strategie.

Wil jij een online business waarvan de sales page er meteen boenk op zit? Wil je van de eerste keer een ijzersterke structuur neerzetten op de pagina waar je verkopen mee wil doen, met de juiste inhoud op de juiste plaats?

Of ben je het beu dat je huidige sales page geen klanten oplevert, terwijl de producten of diensten die je aanbiedt echt wel heel kwalitatief zijn? Wil je eindelijk betalende klanten aantrekken?

Koop dan Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten. In deze online workspace help ik je om de inhoud en structuur van je sales page klaar te zetten volgens een bewezen strategie, zodat je bezoekers gaat omzetten in klanten.

"Ik had geen idee waar te beginnen, nu heb ik zelf in no time een sales page 'that works its magic' uit mijn hoed getoverd"

Meer klanten met je website strategie

Jij bent hier niet voor niets. Je komt op deze pagina terecht omdat je als ondernemer jouw aanbod in de wereld wil zetten.

En daardoor weet ik deze twee dingen over jou:

  1. Je wil een online business starten waarvan je graag wil dat de bezoekers die op je sales page komen ook echt klanten worden (of je hebt al zo’n business maar de verkopen blijven uit)

  2. Je weet dat een machtige inhoud en structuur neerzetten op je sales page daar dé manier voor is, maar je bent zoekende in hoe je dat best aanpakt

En dat is exact waarom ik Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten heb ontwikkeld. Een snelle en allesomvattende oplossing voor wie snel verder wil met die online business maar dat tegelijkertijd ook meteen goed wil doen.

Ben jij zo iemand?

Stel je voor dat…

In deze workspace leer je hoe je dit doet, zodat je snel en meteen juist tot het resultaat komt dat je verdient. Je krijgt exact wat je nodig hebt om NU de juiste stappen te zetten.

Na betaling ontvang je meteen de link naar je persoonlijke workspace en kan je direct beginnen. Je ontvangt een invulbare workspace in Notion die je naar je eigen account kan kopiëren met daarin de 20 meest essentiële elementen om van je sales page een succes te maken.

Nu €27 ipv €67

Inhoud van Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten

Na het volgen van Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten heb jij de hele inhoud en structuur van je sales page klaar. Je kan de blueprint blijven hergebruiken voor extra sales pages. Én je kan een reeks strategische e-mails schrijven waarmee je via een weggever potentiële klanten naar je sales page kan leiden.

Sofie Vranckx, webdesign, website maken, website laten maken

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, 35 jaar en ik woon samen met mijn vriend Axel en onze katten Molly & Poes in Mechelen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Sinds ongeveer 4 jaar werk ik als freelancer in de eventsector als stage manager en artist hostess. Dat doe ik af en toe nog, zoals stage managen op Pukkelpop, maar het is heel vermoeiend dus tegenwoordig hou ik mijn weekends liever vrij 😉

Ik heb 5 jaar de advancing van Kurious booking agency op mij genomen: alles praktisch regelen voor de artiesten zodat ze zonder zorgen naar het event kunnen vertrekken.

Daarvoor ben ik 6 jaar leerkracht geweest, mijn vakken waren Muzikale Opvoeding en Informatica.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering voor klanten. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie en marketing en heb ik voor jou deze waardevolle blueprint gemaakt.

Dé Sales Page Blueprint voor meer klanten in een notendop

In deze blueprint ontdek je de de 20 meest essentiële elementen om van je sales page bezoekers ook écht klanten te maken. Je leert een sales page te maken waarmee je geld kan verdienen.

De Sales Page Blueprint is opgesteld aan de hand van een bewezen strategie die écht werkt. Het bevat alles wat je nodig hebt voor het maken van een succesvolle sales page. Zo leer je onder andere hoe je je doelgroep het beste aanspreekt en volgens welke structuur je de pagina best opbouwt.

De blueprint is digitaal en dus op je computer invulbaar. Het omvat verschillende subpagina’s met duidelijk onderverdeelde blokken en begeleidende teksten. Er is ook een handige checklist en plaats om al je links te verzamelen.

Als BONUS krijg je er ook nog 7 e-mail sales funnel templates bij, zo kan je zelf een hele reeks sales e-mails opstellen – ook volgens een bewezen strategie – zodat je mensen op de juiste manier naar je sales page kan leiden.

De totale waarde die je ontvangt is meer dan €200, maar de investering van de Website Blueprint bedraagt nu (enkel op deze pagina!) slechts €27.

Na je aankoop heb je meteen toegang tot het materiaal, dat is eenpersoonlijke workspace in Notion. Je krijgt duidelijke instructies hoe dit werkt per mail (het is héél gemakkelijk ;)).