Voor coaches & kennisondernemers die tijdens de zomer nieuwe klanten willen aantrekken met waanzinnige weggevers

juli & augustus

Interactief laid-back zomer programma van 8 weken in groep waarmee je een onweerstaanbare freebie leert maken én promoten

Een freebie of gratis weggever zou bij jou als ondernemer deel moeten uitmaken van je online strategie. Met een freebie kan je nieuwe potentiële klanten al eens laten proeven van jouw aanbod waardoor die niet alleen sneller geneigd is om aan te kopen, maar ook doordachter de aankoop doet. Je kan er echt je ideale klanten mee aantrekken, zij waarmee jij het allerliefste werkt.

Deze zomer gaan we 8 weken lang van jouw weggever een succes maken zodat je in september meteen een vliegende start neemt met een hele reeks nieuwe leads die daarna klant worden. Laid-back en op het gemak want het is tenslotte zomer 😉

Je kan meedoen voor maar €39 per maand!

Ontvang 2 maanden lang waardefilmpjes en opdrachten:

Week 1: wat is een freebie, waarom zijn ze belangrijk voor je business & onderwerpen bedenken

Week 2 & 3: hoe maak je een waardevolle freebie?

Week 4 & 5: je freebie opmaken in je branding

Week 6: een converterende registratie pagina maken

Week 7: e-mail follow-up nadat je freebie gedownload wordt

Week 8: promo & leads verzamelen voor je freebie

Inclusief online community voor feedback!

Ontdek de geheimen van een waanzinnige weggever en krijg zo nieuwe klanten.

Het goeie is dat je de waarde van de videolessen kan hergebruiken voor elke nieuwe freebie. Met een freebie ga je online het vertrouwen winnen van je ideale klant. Dat is cruciaal want zonder vertrouwen gaan er geen sales gebeuren.

Maar wat zet je nu juist allemaal in zo’n freebie? Wanneer geef je te veel of te weinig weg? Welk onderwerp is interessant en waar zit jouw doelgroep op te wachten? Welke e-mails stuur je allemaal nadat iemand heeft ingeschreven voor je freebie en hoe geraak je aan nieuwe inschrijvingen (leads dus ;))? Misschien nog wel het belangrijkste van alles: hoe ga je daarna deze leads omzetten in betalende klanten?

Dat zal allemaal helder worden in de Freebie Focus Summer Sprint die doorgaat in juli en augustus. Er is zelfs een Facebook community bij waar je persoonlijke feedback kan vragen aan mij en je mede sprinters. Je krijgt ook een exclusieve inkijk in mijn online business en hoe ik zelf die gratis weggevers succesvol aanpak.

Het kost maar €39 per maand dus twijfel niet langer en schrijf je hieronder in.

Wat anderen zeggen van mijn online programma's

Wie ben ik?

Hey! Ik ben Sofie Vranckx, 35 jaar en ik woon samen met mijn kat Molly en mijn hondje Joske in Antwerpen.

Cultuur en muziek zijn heel belangrijk in mijn leven, ik kan echt genieten van een event/festival of een cultureel uitje met vrienden. Mensen geven mij energie!

Ik werkte jarenlang als stage manager en hoewel ik dit niet meer doe – ik heb echt wel mijn droomjob gevonden in de online business wereld – zal je mij sowieso nog wel eens tegenkomen in het Antwerpse nachtleven.

Sinds een jaar of 7 werk ik wekelijks aan (nieuwe) websites, digitalisering & automatisering. De laatste jaren heb ik mij meer verdiept in website strategie, online business marketing en online sales. Ik vind dat ongelooflijk interessant! 

Fun fact: in het middelbaar studeerde ik Humane Wetenschappen. Hoewel ik destijds de slechtste student ever was, heeft menselijk gedrag mij altijd geïnteresseerd. En dat toont zich nu ook in mijn passie voor online business strategie en user experience.

What do you think: zijn wij een match?